Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Ve středověké krčmě na pivě nešidili, zato zde kvetl hazard a chudým se k jídlu podávala kaše. Bohatší si dopřávali veverku nebo ježka!
Fantastický moučník s ovocem je báječně vláčný díky tvarohu. Želé z broskvové šťávy mu dodá skvělou svěžest
Rajská omáčka s mrkví, podávána s vařeným hovězím jazykem Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 varilamyskakasicku 45 min