Nejčastější chyby při přípravě řízků: Maso jde špatně vybrat i naklepat, velký problém dokáže nadělat i strouhanka. Víme, co s tím
Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
15 foto Hodnocení 7× Jak vyčistit ucpaný odtok u dřezu? Máme několik rad, jak si poradit i bez chemie
8 skvělých tipů, jak využít ocet v kuchyni: Pomůže osvěžit plast, vyleštit příbory a zbavit lednici bakterií
Nepečený "sklepní dort" neboli Kalter Hund: Čokoládovo-smetanový dezert pouze ze 3 surovin připravíte do 10 minut
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Kořeněná polévka s bílými fazolemi zahuštěná vločkami Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 45 min
Jednoduchý bramborový salát s cizrnou a medvědím česnekem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 maris 45 min