Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná
Pět nejlepších jídel z červené řepy: Jak na dokonale krémový hummus, rizoto s řepou nebo řepové carpaccio
Jak využít květák na maximum: Připravte si květákovou pizzu, hummus, muffiny nebo jednoduché květákové placičky
Jak si užít zdravou cizrnu, aby dobře chutnala a nenadýmala? Stačí použít jednoduchý trik se slupkou a je po problému
Hodnocení 28× Jak připravit hummus, falafel a další oblíbená jídla z cizrny. Tohle jsou nejžádanější speciality
Mikulášská nadílka: Perníčky, které jsou hned měkké, připravíme během chvilky a díky těmto radám budou dokonalé