Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Hodnocení 29× Jak rychle prolisovat česnek? Prozradíme vám zajímavost, kterou jste možná netušili
Hodnocení 315× Jak nastrouhat citrónovou kůru? Poradíme trik, se kterým neušpiníte ani struhadlo
11 foto Hodnocení 27× Jak vyklopit medvědí pracny z formiček? Pro dokonalé vyklepnutí se držte jedné zásady
6 foto Hodnocení 4× Jak nechat povolit máslo? Poradíme 4 jednoduché tipy, které vám usnadní práci
Video Hodnocení 64× Jak vyšlehat pevný sníh z bílků? S pomocí videonávodu jej zvládnou i začátečníci
Představitel Jamese Bonda Roger Moore miloval koláč s hovězí kýtou a ledvinkami. V mládí kvůli němu bojoval s nadváhou
15 foto Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou