Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Rychlá masová pomazánka: Ze zbylé pečeně či vinné klobásy připravíte skvělé pohoštění pro návštěvy za pár korun
Štědrovečerní zvyky: Odvážným odhalí budoucnost, oplatky zajistí rodinnou pohodu a zdraví jedna běžná surovina
Jak správně ochutit mazanec? Patří do něj hlavně rozinky a mandle nebo citronová kúra, voňavého koření stačí jen špetka
Jemná roláda z mletého masa: Báječně šťavnatou a voňavou roládu plněnou lehce pikantní směsí lze překvapivě snadno zabalit
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě
Jak připravit nejlepší svařené víno? Kromě kvalitního vína nesmí chybět plátek citronu a správná směs voňavého koření
Jak na dokonalé perníčky krok za krokem: Důležité je odležení těsta, správná tloušťka vyválení i délka pečení
6 foto Hodnocení 21× Jak svařit červené víno: Tradiční svařák nesmí nikdy vřít, víno jen zahříváme
Hodnocení 26× Jak připravit punč: Vsaďte na kvalitní víno, čerstvé ovoce a experimentujte s kořením
Pět druhů potravin, které vás zahřejí: Podzimní chlad zaženou luštěniny, dobře zvolená polévka i ořechy
5 foto Hodnocení 11× 7 častých chyb při dochucování jídel: Ochutnávejte a koření používejte s citem
Bylinky na maso, které nesmějí chybět na vaší zahrádce. Právě teď je vhodný čas sázet například tymián nebo majoránku
Jak na skvělý nadýchaný dýňový chléb? Upečte si ho voňavý a krásně křupavý, uplatní se pak na svačinu i k večeři
Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi