Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Hodnocení 23× Jak připravit punč: Vsaďte na kvalitní víno, čerstvé ovoce a experimentujte s kořením
Pět druhů potravin, které vás zahřejí: Podzimní chlad zaženou luštěniny, dobře zvolená polévka i ořechy
5 foto Hodnocení 11× 7 častých chyb při dochucování jídel: Ochutnávejte a koření používejte s citem
Bylinky na maso, které nesmějí chybět na vaší zahrádce. Právě teď je vhodný čas sázet například tymián nebo majoránku
4 foto Hodnocení 202× Jak zpracovat bedly? Kromě oblíbených řízků je můžeme přidat do gulášů, polévek nebo do houbového koření
Hodnocení 56× Jak ochutit mleté maso? Vybrali jsme pro vás nejvhodnější možnosti k ochucení jídel z mletého masa
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Nepečený pomerančový dort (zimní varianta lehkého letního dezertu) Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Dajda