Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice? Stačí jen tři základní ingredience, správný postup a v lednici vydrží celý rok
Domácí jablečný ocet jen ze tří surovin: Recept podle návodu našich babiček zvládne každý, domácí ocet pak nemá chybu
Jak na dokonalé domácí kysané zelí? Jednoduchý postup zaručí dobrý výsledek i v paneláku, stačí dodržet několik zásad
Kvašená zelenina je snadnou variantou nakládání. Kromě zelí a okurek báječně chutnají i fermentované papriky, cibule nebo ředkvičky
Hodnocení 109× Kolik soli dát do kvašáků? Letní kvašené okurky mají báječnou chuť. Potřebují ale správnou dávku soli
Hodnocení 229× Jak připravit výborné kvašáky. Hledáte jednoduchý recept na kvašené okurky? Přesně takový pro vás máme
Jak na výbornou domácí bezovou limonádu: „Šampáňo“ z květů vyrobíme snadno a za pár korun, s citronem skvěle osvěží
Hodnocení 108× Milujete kvašenou zeleninu? Ochutnejte domácí pickles, které můžete jíst už za několik dnů
Hodnocení 22× Jak na fermentování potravin? Prodlužme životnost oblíbené zelenině a připravme si tak dávku probiotik ve skleničce
7 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Jak na domácí kimchi krok za krokem. Jedna větší sklenička vás vyjde na pouhých 21 korun
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí
Hodnocení 82× Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma kysané zelí. Jak ho naložit a ochutit, jak dlouho zelí kvasí a jak ho používat
Hodnocení 551× Někdy se kysané zelí zkazí - ztmavne, změkne a zapáchá. Přitom stačí dodržet tři podmínky a naše zelí bude chutnat skvěle
Hodnocení 20× Fermentované nebo kvašené nápoje jsou velmi osvěžující a snadno je zvládneme vyrobit doma z ovoce nebo zeleniny
Hodnocení 180× Deset tipů poradí, jak nejlépe zpracovat lesní houby. Jejich chuť a vůni si pak dopřejeme po celý rok
Hodnocení 28× Nakrouhané a prosolené zelí necháváme odležet. Někdy pustí příliš šťávy, kterou můžeme dále využít při vaření
Hodnocení 199× Jak připravit nejlepší kvašáky. Ochutnejte výborné křupavé okurky jedinečné chuti podle rodinných receptů
„Vzorná kuchařka“ Bohumila Jermářová: Křupavé cukroví zaječí uši si podle jejího 130 let starého receptu upečeme i dnes
Koláč z cukety je úžasně vláčný a lehce nadýchaný, přitom tak snadný. Nejlepší je z mladé cukety, starší se musí předem upravit