Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Šátečky s povidly: Spojení máslového těsta, sladké náplně a křupavé drobenky chutná fantasticky a nemusí kynout
Video Hodnocení 63× Jak připravit kvasnicové knedlíčky do polévky? Luxusně chutnají a hotové jsou za chvilku
16 foto Hodnocení 6× Jak udělat kynuté knedlíky s rebarborou? Posypané tvarohem chutnají báječně
Video Hodnocení 40× Drožďová pomazánka je rychlá, levná a moc dobrá. Podle videa se ji snadno naučíte
15 foto Hodnocení 164× Těsto s kvasnicemi nemusí vždy kynout, přesto z něj vykouzlíte báječné záviny i koláče
Hodnocení 47× Jak na to, aby těsto bylo nadýchané? Šest tipů na oblíbená kypřidla pro dokonalé moučníky
Hodnocení 98× Jak upéct domácí veku? Chlebíčky milujeme všichni, ale co kdybychom je tentokrát připravili z domácí veky? Poradíme, jak na to
Hodnocení 205× Jak na to, aby houskové knedlíky byly krásně kypré? Stačí si vybrat jeden ze tří postupů a zvládnou je spolehlivě i začátečníci
Kynuté těsto, droždí, koblihy i celá vejce můžete dát klidně do mrazničky, když dodržíte tento postup a dobu uskladnění
Jak upravit václavky? Vařte je alespoň 20 minut a připravte si z nich pikantní guláš, falešnou dršťkovku nebo je naložte
Pět znamení horoskopu, která jsou omáčkovými mistry: Raci uvaří nejlepší koprovku, Býci zase svíčkovou
Jak se liší ristretto od espressa a proč piccolo v Itálii neexistuje? Seznamte se s nejznámějšími druhy kávových nápojů