Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
16 foto Hodnocení 6× Jak udělat kynuté knedlíky s rebarborou? Posypané tvarohem chutnají báječně
Video Hodnocení 36× Drožďová pomazánka je rychlá, levná a moc dobrá. Podle videa se ji snadno naučíte
15 foto Hodnocení 163× Těsto s kvasnicemi nemusí vždy kynout, přesto z něj vykouzlíte báječné záviny i koláče
Hodnocení 45× Jak na to, aby těsto bylo nadýchané? Šest tipů na oblíbená kypřidla pro dokonalé moučníky
Hodnocení 97× Jak upéct domácí veku? Chlebíčky milujeme všichni, ale co kdybychom je tentokrát připravili z domácí veky? Poradíme, jak na to
Hodnocení 205× Jak na to, aby houskové knedlíky byly krásně kypré? Stačí si vybrat jeden ze tří postupů a zvládnou je spolehlivě i začátečníci
Kynuté těsto, droždí, koblihy i celá vejce můžete dát klidně do mrazničky, když dodržíte tento postup a dobu uskladnění
Těsto na ovocné tvarohové knedlíky: Aby byly knedlíky vláčné i pevné, je třeba zvolit správnou mouku a znát pár vychytávek
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
10 kroků k dokonalé velikonoční nádivce. Pečivo je třeba opéct, maso osmahnout a hlavně nezapomeňte na tuk