Tvarůžkové brambory: Syté aromatické jídlo zapečené s ochucenou smetanovou směsí překvapí dokonalou kombinací chutí
Retro okénko: Bonbony pro svěží dech - mentolové Beskydky stávaly dříve jen 2 Kčs, ale pochutnávat si na nich můžete i dnes
7 foto Hodnocení 24× Domácí kvašáky: Skvělé pochoutky snadno docílíte, pokud předejdete zásadní chybě
7 foto Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
10 foto Hodnocení 51× Jak připravit kysané zelí s křenem? Postup je snadný a zelí pak chutná výborně
Kysané zelí může vydržet i rok. Základem je správný výběr zelí, důsledná hygiena a důležitý fígl s vodou
9 foto Hodnocení 254× Jak zabránit plísni při kvašení zelí? Použijte těchto 6 tipů a zelí vydrží
Hodnocení 197× Jak dlouho vydrží kysané zelí? Když dodržíte tyto podmínky, vydrží vám až do jara
5 foto Hodnocení 4× Domácí cider: Z jablečného moštu můžete vyrobit lahodný, mírně kvašený nápoj
9 foto Hodnocení 84× Jak dlouho nechat zelí kvasit? Ke skvělé chuti je potřeba dopřát mu dostatek času
Kysané zelí ze sudu krok za krokem: Od krouhání přes udusání po kvašení. Důležité je správné množství soli a pečlivá hygiena
7 foto Hodnocení 646× Jak udělat kysané zelí do sklenic? I bez soudku vydrží dlouho a báječně chutná
5 foto Hodnocení 33× Jak fermentovat zeleninu? Tu bychom měli konzumovat pravidelně, posiluje naše zdraví
5 foto Hodnocení 21× Časté chyby při kvašení zeleniny: Poradíme vám, na co dbát a čemu se vyhnout
5 foto Sezona burčáku začíná! Před 20 lety stál litr 44 Kč, dnes za něj dáte skoro stovku, ale oproti loňsku nezdražil
7 foto Hodnocení 38× Časté chyby při výrobě kvašáků: Vyvarujte se jich a podpořte tak zdravé kvašení
11 foto Chorvatsko není předražené, je to mýtus, říká Češka, která je tam jako doma. Hledejte místní „hotovky“ a jděte dál od moře, radí