Svíčková s horáckým knedlíkem podle Pepy Nemravy: Masu se zeleninou dejte den v chladu, říká účastník MasterChefa
Novoluní ve Štíru: Býkovi dodají energii buchty s mákem, Střelec potřebuje exotickou polévku a Beran kuře
6 foto Hodnocení 1× Jaké maso vybrat na španělské ptáčky? Výborné jsou z hovězího i vepřového masa
22 foto Co si přivézt z Chorvatska? Poctivý med za 150 Kč, skvělou paštiku za 40 Kč, paprikový ajvar nebo fíkovou marmeládu
7 foto Hodnocení 47× Jak nakrájet okurku na chlebíčky? Zdobit můžeme okurkou čerstvou i sterilovanou
7 foto Hodnocení 19× Jak zavařit cukety jako okurky? Mladé cukety přijmou skvělou chuť nálevu a koření
Kyselé okurky na ukrajinský způsob: Nakládačky podle Inny z Charkova překvapí jednou netradiční ingrediencí
7 foto Hodnocení 70× Jak uchovat okurky před zavařením? Jak s nimi zacházet, kde a jak je skladovat
7 foto Hodnocení 131× Kolik sklenic je potřeba k zavaření 10 kg okurek? Záleží nejen na jejich plnění
7 foto Hodnocení 268× Chyby při zavařování okurek: Vaše snaha může přijít vniveč kvůli banalitám
7 foto Hodnocení 19× Jak zavařovat okurky s Dekem? Tradiční český pomocník pro uchování úrody okurek
7 foto Hodnocení 19× Jak zavařit okurky, aby zůstaly křupavé? Vsaďte na ověřené postupy a vychytávky
Skvělý špekáčkový salát podle receptu od řezníka: Ochucený kečupem, worcesterem a majonézou chutná božsky
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Vepřové španělské závitky: Ve šťavnatém mase se ukrývá lehce pikatní náplň a chutě se vzájemně propojí k nebeské dokonalosti
Jak dochutit bramborový salát? Hořčice nebo lák z okurek jsou klasika, chuť ale doladí i další netradiční vychytávky