Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
Video Hodnocení 17× Jak připravit nakládané okurky? Vyzkoušejte si nakládačky podle osvědčeného receptu
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes
Oharková omáčka je klenotem jihomoravské kuchyně: Sladkokyselá chuť, zjemněná smetanou, skvěle ladí k plátku hovězího
6 foto Hodnocení 18× Jaké maso vybrat na španělské ptáčky? Výborné jsou z hovězího i vepřového masa
22 foto Co si přivézt z Chorvatska? Poctivý med za 150 Kč, skvělou paštiku za 40 Kč, paprikový ajvar nebo fíkovou marmeládu
7 foto Hodnocení 48× Jak nakrájet okurku na chlebíčky? Zdobit můžeme okurkou čerstvou i sterilovanou
7 foto Hodnocení 20× Jak zavařit cukety jako okurky? Mladé cukety přijmou skvělou chuť nálevu a koření
Kyselé okurky na ukrajinský způsob: Nakládačky podle Inny z Charkova překvapí jednou netradiční ingrediencí
7 foto Hodnocení 71× Jak uchovat okurky před zavařením? Jak s nimi zacházet, kde a jak je skladovat
7 foto Hodnocení 136× Kolik sklenic je potřeba k zavaření 10 kg okurek? Záleží nejen na jejich plnění
Vynálezce Samuel Morse jedl skromně. Pizzu považoval za druh nechutného koláče, který jako by vytáhli z kanálu
Smetanová jahodová zmrzlina se dá připravit i bez zmrzlinovače. Aby v ní nezůstaly krystalky, musí se v mrazáku několikrát promíchat
Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 1974andrea