Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynuté pečivo je strašákem většiny začínajících kuchařů, často úplně zbytečně

Kynuté pečivo je strašákem většiny začínajících kuchařů, často úplně zbytečně

Kynuté pečivo vznikne upečením kynutého těsta. Aby bylo kynuté těsto správně vykynuté a výsledný výrobek krásně nadýchaný, je potřeba se držet osvědčených postupů a rad. Odměnou vám bude sladké i slané pečivo, které je mnohem lepší než kupované. Jistě ho zvládnete s domácí pekárnou i bez ní.

Tipy na slané i sladké kynuté pečivo

V poslední době se roztrhl pytel s řemeslnými pekárnami. Skvělý a trvanlivý chleba nebo obzvláště vypečené rohlíčky ale připravíte i doma. O Vánocích můžete zkusit upéct voňavou vánočku, o Velikonocích zase mazanec s rozinkami. Kdykoli během roku potěší pravé české buchty.

 

Více

1 2 3

Další témata

Další recepty