Kynuté pečivo je strašákem většiny začínajících kuchařů, často úplně zbytečně
![Kynuté pečivo je strašákem většiny začínajících kuchařů, často úplně zbytečně](https://static.toprecepty.cz/fotky/images/9/8551-200-100.jpg)
Kynuté pečivo vznikne upečením kynutého těsta. Aby bylo kynuté těsto správně vykynuté a výsledný výrobek krásně nadýchaný, je potřeba se držet osvědčených postupů a rad. Odměnou vám bude sladké i slané pečivo, které je mnohem lepší než kupované. Jistě ho zvládnete s domácí pekárnou i bez ní.
Tipy na slané i sladké kynuté pečivo
V poslední době se roztrhl pytel s řemeslnými pekárnami. Skvělý a trvanlivý chleba nebo obzvláště vypečené rohlíčky ale připravíte i doma. O Vánocích můžete zkusit upéct voňavou vánočku, o Velikonocích zase mazanec s rozinkami. Kdykoli během roku potěší pravé české buchty.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami