Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
11 foto Hodnocení 156× Jaký krém k jakému cukroví? Poradíme, jaké jsou nejlepší chuťové kombinace
7 foto Laskonky s citronovým krémem podle Josefa Maršálka: Díky speciálně připravovanému pudinku jsou vláčné a božsky chutnají
Hodnocení 47× Oživte vánoční stůl netradičním makovým cukrovím. Kombinace křehkého lineckého těsta, máku a povidel příjemně překvapí
Jahodový džem pro začátečníky a bez chemie: Jednoduchý návod zvládne každý a doma to zavoní jako u babičky v kuchyni
Jak na dokonalý císařský trhanec s jablky? Slavný rakouský dezert se jednoduše připravuje a nádherně voní po skořici
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť