Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
6 foto Hodnocení 3× Jaký je rozdíl mezi biftekem a steakem? Prozradíme, jak je rozeznat a připravit
7 foto Hodnocení 103× Vepřová panenka: Radíme začátečníkům, jak udělat delikátní minutkovou úpravu
Roštěná à la Stroganoff: Šťavnaté a křehké maso chuťově ladí s kyselou omáčkou. Šmrnc dodá závěrečné flambování
7 foto Hodnocení 4× Co jíst v horkých letních dnech? Přinášíme inspiraci na lehká a rychlá letní jídla
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží