Domácí houskové knedlíky snadno, rychle a bez kynutí: S kypřicím práškem jsou krásně nadýchané a hotové během chvilky
Nejlepší čočková polévka je s klobásou a bramborami: Hustá, sytá a voňavá okamžitě zahřeje a zlepší náladu
Perfektní hospodský guláš podle ČSN: Oblíbená klasika stojí na přesném postupu. Záleží na smažení cibule i teplotě vody
7 foto Hodnocení 2× Co s vodou z namočených hub? Vylévat ji by byla velká škoda, je plná chuti a vůně
6 foto Hodnocení 18× Jak dlouho namáčet houby? Tento důležitý krok byste před vařením neměli vynechat
6 foto Hodnocení 27× Proč se namáčí rozinky v rumu? Budou příjemně měkké a provoní řadu moučníků
Hodnocení 15× Jak namočit chia semínka? Tato superpotravina dokáže velmi rychle zvětšit svůj objem
Mladé kopřivy zpestří jídelníček: Nahradí špenát a ochutí slané koláče či míchaná vajíčka, sbírat se musí na správných místech
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné