Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
7 foto Hodnocení 1× Co s vodou z namočených hub? Vylévat ji by byla velká škoda, je plná chuti a vůně
6 foto Hodnocení 15× Jak dlouho namáčet houby? Tento důležitý krok byste před vařením neměli vynechat
6 foto Hodnocení 26× Proč se namáčí rozinky v rumu? Budou příjemně měkké a provoní řadu moučníků
Hodnocení 13× Jak namočit chia semínka? Tato superpotravina dokáže velmi rychle zvětšit svůj objem
Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let
Hrníčkové mléčné řezy: Nadýchaný korpus doplňuje tvarohovo-smetanová náplň, která je neuvěřitelně svěží a božsky chutná
Rychlá „nouzová“ polévka: Voní bylinkami, báječně chutná, a přitom na ni stačí jen pár surovin, které máte běžně doma