Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
Pizza calzone aneb Pizza kapsy: Slavnou italskou specialitu můžeme naplnit mletým masem, šunkou i zeleninou
Božské chlebové krutonky podle Petry z MasterChefa: Ochucené česnekem a sýrem si je zamiloval i Jan Punčochář
Sýrová lahůdka, která zahřeje a potěší smysly: Mac and cheese voní muškátem a chutná po čedaru s parmezánem
Slané müsli tyčinky jsou skvělé na cesty. Jsou výživné a na dlouhou dobu zasytí, jejich příprava je přitom úplně jednoduchá
Milionové těstoviny: Million Dollar Spaghetti jsou bohaté, ale navzdory názvu při jejich přípravě spíš ušetříme
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Jiřina Bohalová v mládí z nouze jedla i tlačenku pro psy. Dnes ale ráda vaří i peče, třeba tento strouhaný koláč
Domácí „Šmakoun“ s citronovým pepřem a petrželkou à la bílek v přestrojení Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Anna Kocikova 25 min