Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Pizza calzone aneb Pizza kapsy: Slavnou italskou specialitu můžeme naplnit mletým masem, šunkou i zeleninou
Božské chlebové krutonky podle Petry z MasterChefa: Ochucené česnekem a sýrem si je zamiloval i Jan Punčochář
Sýrová lahůdka, která zahřeje a potěší smysly: Mac and cheese voní muškátem a chutná po čedaru s parmezánem
Slané müsli tyčinky jsou skvělé na cesty. Jsou výživné a na dlouhou dobu zasytí, jejich příprava je přitom úplně jednoduchá
Milionové těstoviny: Million Dollar Spaghetti jsou bohaté, ale navzdory názvu při jejich přípravě spíš ušetříme
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky