Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Pizza calzone aneb Pizza kapsy: Slavnou italskou specialitu můžeme naplnit mletým masem, šunkou i zeleninou
Božské chlebové krutonky podle Petry z MasterChefa: Ochucené česnekem a sýrem si je zamiloval i Jan Punčochář
Sýrová lahůdka, která zahřeje a potěší smysly: Mac and cheese voní muškátem a chutná po čedaru s parmezánem
Slané müsli tyčinky jsou skvělé na cesty. Jsou výživné a na dlouhou dobu zasytí, jejich příprava je přitom úplně jednoduchá
Milionové těstoviny: Million Dollar Spaghetti jsou bohaté, ale navzdory názvu při jejich přípravě spíš ušetříme
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Jak na zadělávané dršťky: Se smetanovou omáčkou, slaninou a divokým kořením jsou vynikajícím a levným jídlem
Celer trochu jinak: Zkuste jej nakládaný s falafelem, v polévce s jablkem a nebo v podobě celerových lívanečků!
Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 varilamyskakasicku 30 min