Panýrung aneb panýr: Tahle finta při obalování řízků nebo sýru šetří kuchařům čas i peníze a hosté to ani netuší
Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta podle normy ČSN: Jsou parádně vláčné a se švestkami a tvarohem chutnají božsky
Jak na skvělý makový koláč se švestkami a bez mouky? Díky tvarohu je vláčný, díky jablkám skvěle šťavnatý
6 foto Hodnocení 2× Jaké koření nesmí chybět v kuchyni? Mějte základní druhy koření vždy po ruce
9 foto Hodnocení 1× Kam použít různé druhy pepře? Každý druh je jiný a umí dochutit rozdílné pokrmy
7 foto Hodnocení 20× Naložený zelený pepř je doplňkem mnoha jídel. Má svěží, mírně palčivou chuť
6 foto Hodnocení 59× Jak připravit vepřovou panenku v pepřové omáčce? Jednoduchý recept krok za krokem
5 foto Hodnocení 5× Jak mlít nebo drtit koření? Čerstvě umleté dá vašim jídlům tu nejlepší chuť a vůni
Šampaňské mezi pepři: S kampotským pepřem vaří ti nejlepší šéfkuchaři, z každého jídla udělá delikatesu
Plněná kuřecí prsa s pepřovou omáčkou jsou úžasně šťavnatá. Důležitý je správný výběr pepře a pikantní chuť dodá i klobása
Hodnocení 44× Jak ochutit mleté maso? Vybrali jsme pro vás nejvhodnější možnosti k ochucení jídel z mletého masa
9 foto Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
11 foto Kuchařem se stal omylem, pak ale vařil v čínské Šanghaji i v nejlepší restauraci světa. Šéfkuchař Ondřej Hutník nám prozradil, o čem ještě sní...
5 foto 5 nejslavnějších pikantních jídel světa: Zvládnete sníst indické vindaloo nebo mexické chili con carne?
Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Jak na skvělý šípkový džem? Šípky se musí dobře očistit, dvakrát propasírovat a ochutit správnou směsí voňavého koření