Jak na tu úplně nejlepší česnekovou pomazánku? Tvaroh může nahradit lučina, strouhaný sýr dodá další rozměr chuti
Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Rychlá masová pomazánka: Ze zbylé pečeně či vinné klobásy připravíte skvělé pohoštění pro návštěvy za pár korun
6 foto Hodnocení 3× Jaké koření nesmí chybět v kuchyni? Mějte základní druhy koření vždy po ruce
9 foto Hodnocení 1× Kam použít různé druhy pepře? Každý druh je jiný a umí dochutit rozdílné pokrmy
7 foto Hodnocení 28× Naložený zelený pepř je doplňkem mnoha jídel. Má svěží, mírně palčivou chuť
6 foto Hodnocení 71× Jak připravit vepřovou panenku v pepřové omáčce? Jednoduchý recept krok za krokem
5 foto Hodnocení 6× Jak mlít nebo drtit koření? Čerstvě umleté dá vašim jídlům tu nejlepší chuť a vůni
Šampaňské mezi pepři: S kampotským pepřem vaří ti nejlepší šéfkuchaři, z každého jídla udělá delikatesu
Plněná kuřecí prsa s pepřovou omáčkou jsou úžasně šťavnatá. Důležitý je správný výběr pepře a pikantní chuť dodá i klobása
Hodnocení 58× Jak ochutit mleté maso? Vybrali jsme pro vás nejvhodnější možnosti k ochucení jídel z mletého masa
9 foto Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
11 foto Kuchařem se stal omylem, pak ale vařil v čínské Šanghaji i v nejlepší restauraci světa. Šéfkuchař Ondřej Hutník nám prozradil, o čem ještě sní...
5 foto 5 nejslavnějších pikantních jídel světa: Zvládnete sníst indické vindaloo nebo mexické chili con carne?
Andělská čokoláda je nový hit: S náplní z cukrové vaty předčí Angel Hair Chocolate i slavnou dubajskou verzi
Jak uchovat jahody v lednici čerstvé až na tři týdny? Pomůže obyčejná zavařovačka, jen musíme dodržet správný postup