Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
Jak připravit nejlepší jablečnou náplň do závinu, aby chutnala božsky a nerozmáčela těsto? Poradíme i začátečníkům
Video Hodnocení 1× Vepřové plíce chutnají nejen na smetaně. Naučte se je očistit podle videonávodu
Pajšl aneb Plíčky na smetaně: Směs vnitřností v lahodné a lehce nakyslé smetanové omáčce překvapí jemnou chutí
Hodnocení 88× Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
Houbaři zaplatili pokutu 180 tisíc: Nedbali na to, kde smí sbírat, místo smaženice mají finanční problémy
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“