Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar z hovězí oháňky

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 440 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 430 min 7 hodin

440 min (10 min příprava + 430 min tepelná úprava, 7 hodin)

15. 9. 2013 21:49

Suroviny pro 7 porcí

7 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 745 kJ / 1 612 kcal
Bílkoviny121,48 g
Tuky120,27 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 800 mg
Sodík 546 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy9,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pppavka

13. 3. 2024 16:31

Na olivovém oleji...🤦🤦🏻🤦🤦🏻 Hovězí...

gizmooo gizmooo

24. 12. 2022 20:25

kdyby nahodou nebyl vyvar ciry postaci pak do studeneho vyvaru vlozit hovezi mlete 150gr spojene se snehem z 3 bilku a potahnout pomalu skoro k varu ... a pak pres platno zcedit ... pak je tam ten jantar a ten vyvar vyvaru ... Consommé

gizmooo gizmooo

15. 12. 2022 18:51

a taky do studeneho vyvaru lze dat i mlete hovezi prohneteno se syrovym vejcem a potahnout k varu ... vysledek ... cista jantarova barva a ta chut ... <3:yes:

hospodyne

20. 2. 2021 00:12

:-KSimona Skolakova: jestliže máte soukromé řeznictví, požádejte majitele a on vám oháňky jistě objedná. U nás jsou také na objednání, protože jakmile se na pultě objeví, jsou hned pryč. Stojí kolem stovky za kilo.
V Kauflandu na chodbě je též řeznictví, oháňky tam mají stabilně, ale kilo stojí 179 Kč!! Cena minulý týden.

Simona Skolakova Simona Skolakova

19. 2. 2021 22:52

Tonja: taky nakupujeme v soukromém řeznictví,ale asi hovězí skot nemá dnes už oháňky:-8:-8jak já bych si takovou delikatesu dala,ale bohužel není k sehnání:-(;-)to už je pár let dávala jsem sem příspěvek,ale od té doby jsem na oháňku nenarazila,ale pokud ty ano,tak jste si určitě moc pochutnali;-):yes::yes::yes:

Tonja

19. 2. 2021 22:29

Nakupuji v řeznictví vedle jatek a na hovězí oháňky jsem trefil jen jednou za celý rok. Takže vývar z hovězí oháňky je vzácná příležitost. Souhlasím ale, že tento vývar/polévka je luxusní. jen nudle nevaříme zvlášť, ale přímo v té části vývaru, který se ten den zkonzumuje.

Simona Skolakova Simona Skolakova

31. 1. 2017 22:25

Milan: no možná se pleteš;-)já používám velmi sporadicky bujón, to už opravdu musí být,ale polévku z oháňky tu jsem nedávno dělala,táhla jsem jí přes noc v pomalém hrnci a byla bezkonkurenční;-):-pJá si poradím i bez masoxu a bez Vitany:-D:-D:-D

zizala zizala (moderátorka)

31. 1. 2017 22:19

Milan: Znám dost chlapů kuchařů, kteří bez magi a podobných dochucovadel neuvaří a naopak dost "bab", které umí jídla dochutit skvěle i bez nich. Plácáte nesmysly, pane :-*

Milan

31. 1. 2017 22:05

....: když ony baby dnes vaří z magi,ať žije Vitana, hurááááááá.Jen chlap dokáže ochutit jídlo.

Petra

11. 4. 2016 13:36

Vývar dělám v podstatě stejně, ale přišla jsem na to, že je lepší udělat hovězí a zeleninový zvlášť. Na zeleninu stačí hodinka, takže buďto ji přidat ke konci, anebo opravdu dělat zvlášť, mám vyzkoušeno že chuťově je to pak ještě lepší :yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 5. 2015 09:25

Nejlepší vývar :yes::yes::yes::-p:-p:-p

Mmelinda Mmelinda

24. 10. 2013 00:46

....naprosto luxusní polévka, pěkně se Ti povedla. Hned bych smočila mlsný jazýček.:-p

Mila z Canady

1. 10. 2013 00:41

Polevecka vypada nadherne, akorat jsem nejak nepochopila jestli jsi ji delal v Pomalem Hrnci, anebo jen na sporaku celych tech 7 hodin. Ohanku jsem nikdy nedelala, takze nevim. Jinak bodiky letej :yes::-p:-p:-K:yes::yes:

ivan

17. 9. 2013 07:26

super:yes::yes:

jarka skrobakova

16. 9. 2013 18:05

OháŇková polévka je nejlepší :yes::yes::-p:-

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí vývar vývar z oháňky hovězí vývar recept hovézí oháňka hovězí oháňka cena hovězí oháňka recept hovězi ohanka recepty silný hovězí vývar silný hovězí vývar recept recept na hovězí vývar recept hovězí vývar jak udělat hovězí vývar vývar z opečené oháňky polevka z hovězí ohaňky polivka z hovezi ohanky recepty-hovězí oháňka luxusní hovězí vývar polívka z ohaňky vývar hovězí ohanka

Suroviny: oháňka hovězí, cibule, mrkev, petržel, bulva celerová, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, nať petrželová, sůl, olej olivový

TopRecepty.cz

Vývar z hovězí oháňky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pnp2