Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
6 foto Hodnocení 6× Jak otužovat sazenice před výsadbou? Otužilé a silné rostliny dobře snesou přesazení
10 foto Hodnocení 10× Jak poznat zralý meloun? Několik praktických tipů, jak vybrat sladký meloun
7 foto Hodnocení 329× Po čem pnout okurky? Poradíme 2 způsoby a vysvětlíme, proč jsou pro okurky důležité
8 foto Hodnocení 9× Jak si vypěstovat melouny: Lubenice potřebuje k růstu dostatek prostoru i teplo
Nepečený cheesecake: Vláčný tvarohový dezert s domácím karamelem a ovocným přelivem se rozplývá na jazyku a chutná fantasticky
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou