Jak na skvělou karamelizovanou cibuli: Levná delikatesa parádně ochutí maso i obyčejnou topinku, příprava je snadná
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
6 foto Hodnocení 6× Jak otužovat sazenice před výsadbou? Otužilé a silné rostliny dobře snesou přesazení
10 foto Hodnocení 10× Jak poznat zralý meloun? Několik praktických tipů, jak vybrat sladký meloun
7 foto Hodnocení 329× Po čem pnout okurky? Poradíme 2 způsoby a vysvětlíme, proč jsou pro okurky důležité
8 foto Hodnocení 9× Jak si vypěstovat melouny: Lubenice potřebuje k růstu dostatek prostoru i teplo
Jak při nákupu poznat čerstvého kapra? Chtějte ho zásadně s hlavou, hodně napoví oči, ale také šupiny nebo žábry