Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Rozmrazit maso, aby nebylo zdraví škodlivé, není složité: Je však třeba se vyhnout chybám, které děláme skoro všichni
Tvarohová bábovka je báječně vláčná a božsky chutná. Přitom je snadná na přípravu a vydrží déle než klasická piškotová
9 foto Hodnocení 1× Tyčový mixér a jeho využití v kuchyni: Malý pomocník vám ušetří spoustu práce
Hodnocení 34× Časté chyby při používání ručního šlehače: Pokud je děláte taky, je načase přestat
Hodnocení 13× Jak pasírovat luštěniny nebo zeleninu na omáčku? Máme to mnohem snazší než naše babičky
Hodnocení 11× Rozebírání a umývání použitého mixéru není nic příjemného. Vyzkoušejte vychytávku, jak umýt mixér snadno a rychle
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Jídelníček agenta Jamese Bonda: Nesnáší kafe, miluje vejce na všechny způsoby a s chutí si dopřeje voňavý kebab