Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 028 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,72 g |
Tuky | 49,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruhy osolíme, opepříme, uvnitř potřeme hořčicí, zvrchu utřeným česnekem.
Krok 2: Pečeme na másle asi 3 minuty, potom zalijeme pivem a dodusíme.
Zveřejněno 5. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poněšický pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3v6O
Moje poznámka
Poněšický pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3v6O
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 36 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 14 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 17 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 18 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 19 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 19 hodinami
Tématické fráze:
pstruh na pivu,
pstruh na pivě,
pstruh na pivě,
pstruh s hořčici,
kuchařka: janadorazinova,
pstruh na hořčici,
top recepty pstruh,
recept na pstruha s horcici,
pstruh v hořčici,
pstru na másle,
filet z pstruha s horcici,
pstruh s hortici,
pstruha potřeme hořčicí,
pstru v hořčicí,
recept pstruh na pive,
recepty pstruh na pive,
zdravý recept pstruh,
jednoduchý recept na pstruha,
pstruh na pivě recepty
Suroviny:
pstruh,
máslo,
pivo světlé,
česnek,
hořčice,
sůl,
pepř
Komentáře (7)