Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 028 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,72 g |
Tuky | 49,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruhy osolíme, opepříme, uvnitř potřeme hořčicí, zvrchu utřeným česnekem.
Krok 2: Pečeme na másle asi 3 minuty, potom zalijeme pivem a dodusíme.
Zveřejněno 5. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poněšický pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3v6O
Moje poznámka
Poněšický pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3v6O
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 20 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 8 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 8 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 10 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 10 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 11 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 11 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 11 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 13 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 13 hodinami
Tématické fráze:
pstruh na pivu,
pstruh na pivě,
pstruh na pivě,
pstruh s hořčici,
kuchařka: janadorazinova,
pstruh na hořčici,
top recepty pstruh,
recept na pstruha s horcici,
pstruh v hořčici,
pstru na másle,
filet z pstruha s horcici,
pstruh s hortici,
pstruha potřeme hořčicí,
pstru v hořčicí,
recept pstruh na pive,
recepty pstruh na pive,
zdravý recept pstruh,
jednoduchý recept na pstruha,
pstruh na pivě recepty
Suroviny:
pstruh,
máslo,
pivo světlé,
česnek,
hořčice,
sůl,
pepř
Komentáře (7)