Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavé a lahodné sádlo. Surovina, která znovu získává oblibu

Voňavé a lahodné sádlo. Surovina, která znovu získává oblibu

Když se řekne sádlo, mnoha z nás se začnou sbíhat sliny na měkoučký chleba namazaný silnou vrstvou této lahůdky. Vepřové (nebo i drůbeží) sádlo se nepoužívá jen ve studené kuchyni, hodí se také na smažení nebo na pečení. Je velmi kalorické, ale pokrmům dělaným na sádle to pro jejich skvělou chuť odpustíme.

Tipy na pokrmy obsahující sádlo

Konzumovat můžete samotné domácí sádlo a škvarky. Na sádle se dá připravit šťavnaté a křehké maso, třeba kostky na guláš nebo například bramboráky. Sádlo můžete využít i při sladkém pečení, výborné je linecké cukroví nebo kynuté koláčky.

Více

1 2 3

Další témata

Další recepty