Marcipánový máslový krém podle Míši Landové: Perfektní je do plněných ořechů, ale hodí se i na linecké, říká cukrářka
Skandální chování Ave v Hell's Kitchen: Po hádce a vyhazovu ze soutěže překvapivě dostala místo u Jana Punčocháře
3 foto Hodnocení 30× Jak pěstovat mateřídoušku. Oblíbená bylinka našich babiček krásně provoní náš domov
9 foto Hodnocení 3× Jak se starat o užitkovou zahradu v dubnu. Jarní práce jsou již v plném proudu
4 foto Hodnocení 15× Jak nahradit vejce v palačinkách? Máme 3 možnosti pro zachování vlastností těsta
Snídaně pro lenochy: Fermentovanou ovesnou kaši podle receptu Hanky Zemanové večer zamícháte a ráno posnídáte
5 foto Hodnocení 6× Co dát do smoothie? Základem je ovoce se zeleninou, přidat můžete i ořechy a bylinky
Co s dýňovými semínky? Opražená na oleji a ochucená voňavým kořením výborně doplní polévky, kaše i karbanátky
Hodnocení 17× Jak namočit chia semínka? Tato superpotravina dokáže velmi rychle zvětšit svůj objem
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy
Hodnocení 16× Jak na správné klíčení semen? Hitem jsou klíčící misky, ale jde to i bez nich. Poradíme, které klíčky jsou nejchutnější
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!
Jednoduchý jedlý dárek: Domácí granola se připravuje snadno a rychle. S kokosem a medem chutná božsky
Pečeme s Ivou: Slunečnicový bochníček vás potěší svou výbornou chutí a tmavou střídou plnou semínek. Příprava je snadná
Hodnocení 9× Gomasio, oblíbený zázrak japonské kuchyně, si snadno připravíme doma. Poradíme, jak ho zařadit do jídelníčku
Melounové pecičky nepatří do koše: Hodí se na přípravu čaje i koření a pražená se dají chroupat místo oříšků
Jablečný závin podle receptu slavné kuchařky Marie Janků-Sandtnerové: Provoněný rumem a skořicí je ozdobou svátečního stolu
Pečeme s Ivou: Snadná, sytá a výborná večeře či pohoštění nejen pro chladné dny - chlebové zelné placky
Bao buns aneb Kynuté čínské „knedlíky“ s pikantní grilovanou panenkou. Plní se až po uvaření a těsto se předtím potírá olejem