Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Snídaně pro lenochy: Fermentovanou ovesnou kaši podle receptu Hanky Zemanové večer zamícháte a ráno posnídáte
5 foto Hodnocení 6× Co dát do smoothie? Základem je ovoce se zeleninou, přidat můžete i ořechy a bylinky
Co s dýňovými semínky? Opražená na oleji a ochucená voňavým kořením výborně doplní polévky, kaše i karbanátky
Hodnocení 14× Jak namočit chia semínka? Tato superpotravina dokáže velmi rychle zvětšit svůj objem
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy
Hodnocení 16× Jak na správné klíčení semen? Hitem jsou klíčící misky, ale jde to i bez nich. Poradíme, které klíčky jsou nejchutnější
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!
Jednoduchý jedlý dárek: Domácí granola se připravuje snadno a rychle. S kokosem a medem chutná božsky
Pečeme s Ivou: Slunečnicový bochníček vás potěší svou výbornou chutí a tmavou střídou plnou semínek. Příprava je snadná
Hodnocení 8× Gomasio, oblíbený zázrak japonské kuchyně, si snadno připravíme doma. Poradíme, jak ho zařadit do jídelníčku
Melounové pecičky nepatří do koše: Hodí se na přípravu čaje i koření a pražená se dají chroupat místo oříšků
Semínka černuchy dodávají výraznou chuť indickým pokrmům. Její léčivé účinky znali už starověcí lékaři
Staročeské placky podlesníky: Valašská specialita pečená na zelných listech je skromné jídlo, které zasytí celou rodinu
Kombinovaný moučník z listového těsta s piškotovým korpusem a jablky Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Ivace64