Suroviny
Porce: 4 bagety asi po 350g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 568 kJ / 4 677 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,35 g |
| Tuky | 192,91 g |
| Vláknina | 36,68 g |
| Cholesterol | 234 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,66 g |
| Sacharidy | 601,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Semínkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOvl
Moje poznámka
Semínkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOvl
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 2 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 2 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 3 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 3 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 5 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 7 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 8 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 9 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 9 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 9 hodinami
Tématické fráze:
bageta recept,
plech na bagety,
bagety recept,
jak upéci bagetu,
recept na bagety,
recept na bagetu,
recept bagety,
bageta recepty,
recepty na bagety,
jak vyrobit bagetu,
bagety,
recept bageta,
bageta z Majolky®,
domácí vícezrnné bagety,
plechy na bagety,
bagety z Majolky®,
semínková bagetka,
recept na bagetky,
bagetky recept,
cathleen recepty
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
otruby,
vločky,
semínka lněná,
semínka sezamová,
majolka,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (36)
Ne, teď vážně - je možné, žes ji tam cítila, pokud na ni nejsi zvyklá. Já si Majolku® i tatarku dělám svoji a také si ji podle sebe ochutím, takže nám chutná.
Ať vám chutnají a těším se na fotku, jestli bude
Nechceš upéct některé jiné?