Dokonalá třešňová bublanina je plná šťavnatého ovoce: Vláčný moučník z třeného těsta potřebuje i dobrou formu
Hitem letošního léta je tibi limonáda: Fermentovaný nápoj plný bublinek a života si zamilujete, třeba ve verzi s citrusy
Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání
Maďarská fazolová polévka z jednoho hrnce: Je sytá díky uzenému masu a klobáse a skvěle chutná s jemnými nočky
Cmunda po kaplicku: Jihočeský bramborák, plněný uzeným a podávaný se zelím je skvělým jídlem do podzimních plískanic
Alsaské zelí neboli šukrut: Vydatná specialita s klobásou a bramborami voní po česneku a víně a skvěle zasytí celou rodinu
Jak na luxusní šunkofleky: Šťavnatost zajistí dost vajec i správný druh masa, o křupavou kůrku se postará sýr
Regionální specialita slezské nebe: Uzené maso s ovocnou omáčkou voní skořicí a neobejde se bez speciální přílohy
Hodnocení 159× Deset tipů poradí, jak nejlépe zpracovat lesní houby. Jejich chuť a vůni si pak dopřejeme po celý rok
Hodnocení 75× Jak na uzení masa v domácích podmínkách. Vyžaduje to udírnu s teploměrem a dodržení několika zásad, aby výsledek byl perfektní
Hodnocení 150× Domácí masové konzervy jsou vítaným rychlým obědem či večeří. Poradíme, jak zavařit bezpečně maso, které bude skvěle chutnat
Zázračná obilovina teff: Zrnka „trpasličího prosa“ jsou sice malá, ale výživnější než kterákoliv jiná!
Pikantní utopenci podle Ostravskeho Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky
8 foto Testovali jsme ginger shoty: V některých je jen malé množství zázvoru, ten nejsilnější vás ale opravdu „protáhne“
Polévka z červené čočky a pečených batátů s kokosovým mlékem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Angel 666