Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Hodnocení 12× Jak vyrobit pomerančový sorbet? Jednoduchý návod využijeme jako pochoutku v parných dnech i jako skvělou tečku k moučníkům
Jídelní rozmary slavných: Tenistka Serena Williamsová je „chegan“, veganka, která neodolá tomuhle kuřeti s česnekem
Jídelní rozmary slavných: Brad Pitt propaguje veganství, ale na tomhle šťavnatém burgeru by si určitě pochutnal
Kde všude můžete použít kešu oříšky: Nahradí mouku v koláčích a dá se z nich udělat i tahle výborná majonéza
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!
Špíz z vepřové panenky na smetanovo - parmezánových bramborách Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 dzungila 90 min