Londýnské řezy
Tyto řezy, někdy též nazývané Cikánské řezy, mají v sobě všechno, na čem si můžete pochutnat. Najdete v nich ořechy, pikantní marmeládu i křupavý povrch. Zaručeně vám budou chutnat.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 387 kJ / 6 068 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,37 g |
Tuky | 337,19 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 647,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Londýnské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4qr
Moje poznámka
Londýnské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4qr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Filety z Aljašky s hráškovým pyré a glazovanou mrkví
Přidáno před 3 hodinami
Ořechová vláčná bábovka
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé nudle s masem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Šťáva z červené řepy
Přidáno před 21 hodinami
Nakládaná červená řepa
Přidáno před 22 hodinami
Selská omeleta
Přidáno 13. 1. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchanice z brambor, slaniny a kysaného zelí
MarcelaPa před 33 minutami
Mleté maso s kolínky
Joey1 před 3 hodinami
Česneková kroupová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Krůtí směs po uzenářsku
mamina58 před 4 hodinami
Kapustová polévka se sýrem
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřová krkovice dušená s houbami
Marketka3 před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
jtrecepty před 5 hodinami
Segedínský guláš
jtrecepty před 5 hodinami
Katův šleh 2
esstelle před 7 hodinami
Frankfurtská hovězí pečeně II.
RabaRoman před 17 hodinami
Tématické fráze:
londýnský řez,
řezy s bílkovou čepicí,
londýské řezy recept,
řez londynsky,
londýnské štangle řezy recept,
londinske řezy,
žlute štangle recept,
londynske řezy na plech hrníčkový recept,
londýnské řezy-recept
Suroviny:
mouka hrubá,
máslo,
cukr,
žloutek,
cukr moučkový,
ořechy vlašské,
bílek,
marmeláda rybízová
Komentáře (2)