Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Jak nejlépe zpracovat libeček? Usušte ho, zmrazte nebo si přichystejte vynikající pesto či aromatické domácí maggi
Vegeta z libečku: Polévkové koření může být přesně podle vašich představ. Stačí vybrat zeleninu a bylinky a dodržovat tento postup
6 foto Hodnocení 6× Zelené natě sklidíme před příchodem mrazíků. Poradíme, jak je nejlépe uchovat
Domácí vegeta z libečku: Kořenící směs nejen do polévky vyjde na pár korun a využijí se i zbytky zeleniny
6 foto Hodnocení 35× Jak uchovat libeček? Nejchutnější je brzy na jaře. Poradíme, jak listy zpracovat
Hodnocení 51× Dobře ochucené jídlo - i to je cesta k hospodárnosti a úsporám. Když všem chutná, nejsou žádné zbytky
7 foto Naše chalupářská kuchařka: Knižní novinka, do které se budete chtít zakousnout, je konečně na trhu
Zelené kulaté zobání ze zahrádky: Hrášky nesmí chybět v žádné zahradě, ale dají se dobře pěstovat i na balkoně
10 rad, jak správně uchovávat potraviny: Vyhněte se moučným červům, ztvrdlému cukru nebo žluklým ořechům
Kousky kýty, pečené v bůčku a domácí slanině, hlávkové zelí a karamelizovaná cibulka Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 medanek 130 min