Otevírací doba obchodů na státní svátek 28. října 2025: Kde si nakoupíte a kdo vás naopak zklame? Zjistíte v našem přehledu
Jak skladovat ořechy bez mrazáku i zavařování? Tenhle fígl se sáčkem zaručí, že budou jádra 3 roky v pohodě
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé
13 foto Zhroucený manažer, špína u příborů i Picasso v kuchyni. Pohlreich opět hledal nejlepší restauraci u nás
Ovar jako ze zabijačky: Snadno jej uvaříte i doma v paneláku. Výbornou chuť zajistí správné koření, skvělou přílohou je vejmrda
Jak připravit skvělý domácí sulc a jak zajistit, aby zůstal krásně čirý: Zásadní je pomalý var, chuti prospějí zelenina a správné koření
Hodnocení 85× Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Silvestrovské vepřové koleno: Jak ho upéct, aby bylo nádherně měkké, šťavnaté a na povrchu krásně křupavé
Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
Vzpomínky na lepší minulost: Kolik stál chleba v roce 2006, kolik loni a kolik letos v lednu? Cena vzrostla o 20 Kč za kilo!