Dárky pro gurmány: Kurz pečení i poukaz do restaurace koupíte za 5 minut dvanáct a potěší to víc než ponožky
Recepty na vosí hnízda 7x jinak: S příchutí Margot tyčinek, pistáciová nebo mangová zpestří sváteční stůl
13 foto Hodnocení 2× Jak vyklopit aspik z formy? Poradíme, jak docílit krásného aspiku bez poničení
9 foto Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
5 foto Hodnocení 9× Jak připravit dokonalou galaretku? Tradiční želatinový dezert má mnoho variant
9 foto Hodnocení 2× Jak udělat zeleninu v aspiku? Barevnou mozaiku lze vytvořit z jakékoliv zeleniny
13 foto Hodnocení 6× Desatero rad na téma aspik: Můžeme jím zalít a ochutit sladké i slané pokrmy
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
5 foto Hodnocení 127× Co dát do krému, aby ztuhl. Někdy stačí jen málo a vytvoříme dokonalý krém
6 foto Vyrobili jsme doma žužu jako z pouti: S jahodovou příchutí vyšlo jen na 20 Kč, chutná skvěle a je bez chemie
Ptačí mléko: Slavná polská cukrovinka z bílků a smetany je nadýchaná jako obláček a snadno si ji můžete připravit i doma
Hodnocení 28× Co je zrcadlová poleva - mirror glaze: Poradíme vám, jak vytvořit lesklý povrch dortu
Palačinky z tvarohu a pudinku jsou díky tvarohu úžasně vláčné a nadýchané, vanilkový pudink jim dá jemnou vůni
Únorové pranostiky předpovídají „Únorová voda – pro pole škoda,“ nebo také „Teplý únor – studené jaro, teplé léto“
Zapečené brambory dauphinoise jsou úžasnou přílohou. Aby byla směs dokonale jemná, zkusit můžeme jeden malý trik