Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
Svačinky na cesty letadlem: Toasty na mnoho způsobů, sušené ovoce a oříšky jsou ideální, vodu si můžete načepovat na letišti
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
5 foto Hodnocení 101× Co dát do krému, aby ztuhl. Někdy stačí jen málo a vytvoříme dokonalý krém
6 foto Vyrobili jsme doma žužu jako z pouti: S jahodovou příchutí vyšlo jen na 20 Kč, chutná skvěle a je bez chemie
Ptačí mléko: Slavná polská cukrovinka z bílků a smetany je nadýchaná jako obláček a snadno si ji můžete připravit i doma
Hodnocení 22× Co je zrcadlová poleva - mirror glaze: Poradíme vám, jak vytvořit lesklý povrch dortu
Vaječná tlačenka může být lahůdkou: Když dodržíte správný postup, snadno ji vyndáte z formy a nerozpadne se
4 foto Hodnocení 3× Časté chyby při přípravě nepečených dortů: Může za to špatně připravená želatina a rozmočený korpus
Hodnocení 20× Aspik a sulc: Ovoce, zelenina, ryby nebo maso zalité aspikem vypadají jako zatavené do skla
Jitrnici máte v horkovzdušné fritéze osmaženou za pouhých sedm minut: Krásně křupne a uvnitř je dokonale propečená