Hrníčková kefírová buchta podle Anety Vignerové: Je snadná na přípravu a po upečení úžasně vláčná, říká modelka
Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
7 foto Hodnocení 13× Jak dochutit zelňačku? Připravte si tuto polévku přesně podle vašich představ
4 foto Hodnocení 69× 4 druhy polévek z lesních hub: Kulajdu, falešnou dršťkovou nebo bramboračku si zamilujete
Hodnocení 72× Pojďte si s námi uvařit tradiční staročeskou polévku zelňačku, ale tentokrát trochu netradičně z hlávkového zelí
Hodnocení 30× Zelí používáme syrové i tepelně upravené. Můžeme ho zpracovat více způsoby, záleží na potřebném množství
Co si dát v Salcbursku pod sjezdovkou? Klasikou jsou noky, na odvážné čeká zelná polévka se zvláštními knedlíčky