To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku: Skvělá letní pochoutka voní česnekem a tymiánem a snadno jí zvládne i kuchařský začátečník
5 foto Hodnocení 7× Ochrana stromků před okusem od zajíců a srnek: Prevence je snazší než zachraňování
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno
Český král Václav II. miloval hostiny, ale panicky se bál otravy. Ze strachu zvracel nebo se nechával věšet hlavou dolů
Hodnocení 25× Jak zpracovat zvěřinu. 6 tipů, na co si dát u zvěřiny pozor a jak ji nejlépe využít
Jídelníček šlechty 19. století: K snídani stačil jen hrnek kávy, oblíbeným předkrmem byli šneci, na čtyři porce jich bylo třeba 48
12 foto Moderátor Aleš Háma preferuje českou kuchyni: Dokážu si pochutnat i na vlašáku z papíru s rohlíkem, říká
Manžel Marie Terezie František Lotrinský miloval francouzskou kuchyni, ale doma měl nařízeno jíst rakouská jídla
Hodnocení 16× Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Hodnocení 66× Mořidel na zvěřinu je několik druhů. Vyberte si, které vám nejvíce k naložení masa vyhovuje
Hodnocení 31× Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
Hodnocení 246× Jaké maso je nejlepší na guláš a jak ho chutně připravit. Poradíme i začátečníkům
Jak správně skladovat cibuli? Díky jednoduchým postupům našich babiček vydrží v dobré kondici dlouhé týdny
13 foto Tajemství štíhlé postavy Heidi Janků: Zpěvačka prozradila fígl, který používá při návštěvě restaurace