15 receptů na bramborové moučníky: Brambory jim dodají vláčnost a kyprost
Brambory jsou oblíbenou surovinou z našeho jídelníčku. Připravují se z nich celé hlavní chody, nespočet různých příloh, a dokonce se dají zapracovat i do sladké tečky po jídle. Na chuti nikdo nic nepozná, jenom bude moučník více chutnat.
Do těst na více či méně známé moučníky se brambory přidávají již uvařené. Důležité však je, aby byly řádně vychladlé, proto je nejlepší brambory uvařit den předem, a to ve slupce. Do moučníků se pak používají oloupané a nastrouhané na struhadle.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Bramborová bábovka
- Kynuté bramborové koláčky
- Domácí koblížky, výborné
- Bavorské vdolečky od Mišky Kuličky
- Mini vánočky
- Bramborové šneky se švestkami a mákem
- Bramborové rohlíčky
- Bramborový makovník s celým mákem
- Bramborový štrúdl
- Apple Pie - Jablečný koláč
- Bramborové cukroví
- Bramborové dortíčky na přání
- Řezy s bramborovým krémem a šlehačkou
- Sladký bramborák
- Mozartissimo
1/15
1/15
Komentáře