Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 772 kJ / 6 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,47 g |
Tuky | 418,30 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 2,50 g |
Sodík | 766 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 670,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy s bramborovým krémem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwGp
Moje poznámka
Řezy s bramborovým krémem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwGp
Nejnovější recepty
Podzimní boršč
Přidáno před 1 hodinou
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 5 hodinami
Býčí žláza s rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 19 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami à la carbonara
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová omeleta
koblihhonza před 19 minutami
Drožďová polévka s pohankou
palenikovajana.tc před 58 minutami
Kuřecí polévka s banány
Kajkajak před 1 hodinou
Nadýchaný perník
EllynkaJ2 před 2 hodinami
Italský bramborový salát teplý nebo studený
TondaJ před 3 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Majkaa před 4 hodinami
Kakaovo-kávové müsli bez lepku a mléka
TerezaVe před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
bettyter před 14 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 16 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 18 hodinami
Tématické fráze:
řezy se šlehačkou,
šlehačkové řezy,
řezy s kremem,
dort s bramborovým krémem,
řezy z brambor,
řezy s brambovým krémem,
řez s krémem,
famózní rezy,
šlehačkové řezy recept,
top recepty,
řezy se slehačkou recept,
rezy ze slehackovym kremem,
šlehačkovy rez,
rezy super,
řezy na plech,
brambory odrůda rafaelo,
famozní řezy rafaelo,
řezy s pudinkem krémem a slehackou,
dortičky s kremem a šlehačkou,
odrůdy brambor maiva
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
mouka hladká,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
kakao,
rum,
brambory,
smetana ke šlehání,
ztužovač šlehačky,
smetana zakysaná,
cukr moučkový,
rum,
marmeláda,
čokoláda
Komentáře (35)
Fotky super.
Bod jsem už dala dříve, dnes, s dovolením, přidávám fotečky..
Varný typ C již nelze sehnat. Sadu seženu max. B+C, tedy přechodný. Většinou se pěstuje varný typ B. Ale hranice nejsou přesné, záleží na konkrétní odrůdě brambor.
Varný typ poznáte snadno po uvaření, zvláště ve slupce. Varný typ A je lojovitý a nerozpadá se. Používá se do salátů atd., kde je potřeba aby si kousky udržely svůj tvar.
Čím více se blíží varný typ k C, tím víc je moučnější a méně drží pohromadě. C se pomalu rozpadalo samo a bylo ideální na kaši.
Takže i když to v obchodě není označeno, lze to poznat dle konzistence po uvaření ...
Kolegyně v práci také kroutily hlavou a po ochutnání si hned braly recept.