16 gulášových polévek: Mají maďarský původ, ale v Česku patří k neojoblíbenějším
Gulášovka je druh husté maďarské polévky z masa, brambor, mleté červené papriky a koření. Gulášovou polévku si Češi rychle "adoptovali", protože je chutná, vydatná a má silnou, pikantní chuť díky masu a paprice.
Gulášová polévka připomíná guláš s poctivým cibulovým základem a závějí mleté papriky, s kousky masa nebo s mletým masem, s bramborami, fazolemi, pikantní klobásou a jinými ingrediencemi. Gulášovka je polévka mnoha chutí a vůní, nechte se inspirovat následujícími recepty.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Gulášová polévka s použitím šťávy z guláše
- Gulášovka z mletého masa
- Gulášová polévka z hlívy ústřičné
- Gulášová polévka z domácí vepřové konzervy
- Gulášová polévka z masových knedlíčků
- Gulášovka s kysaným zelím
- Moje falešná gulášová polévka
- Rychlá gulášovka ze zbytku masa
- Gulášová polévka z líček
- Gulášová polévka z pytlíku
- Anglická gulášová polévka
- Fazolová gulášová polévka
- Gulášová polévka - pikantní
- Patizonová gulášová polévka
- Gulášová polévka - přesnídávková
- "Gulášovka" s kroupami
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře