Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášová polévka z masových knedlíčků

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

15. 5. 2020 14:48

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 077 kJ / 975 kcal
Bílkoviny53,95 g
Tuky62,32 g
Vláknina11,29 g
Cholesterol 134 mg
Sodík 162 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy46,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čerstvý libeček ze zahrádky, darovaný nebo koupený lze uchovat v mrazáku - lístky (omyté a osušené) naskládám do malé skleničky. Vejde se jich neuvěřitelné množství, pěkně napěchovanou skleničku uzavřu víčkem a uložím do mrazáku. Dávám tak i kopr a jiné bylinky. Dle potřeby vidličkou trochu podrtím a drť vysypu rovnou do polévky. Libeček krásně voní a má stále zelenou barvu, v sáčku vyschne, zešedne a ztrácí i vůni. Pokud dáte kousky otrhané natě do skleničky s vodou na okno znovu obrazí a máte i čerstvý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 5. 2020 16:49

mika59: :-Kmoc děkuji a přeji super-zdravé dny:-):-K

mika59 mika59

15. 5. 2020 16:47

:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso mleté, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, chilli, sůl, pepř, vývar hovězí, brambory, mouka, libeček

TopRecepty.cz

Gulášová polévka z masových knedlíčků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rA7w