Jak připravit osvěžující zmrzlinu s krásně krémovou texturou i bez zmrzlinovače. Zvládnete to podle videa
Zmrzlina je jedním z nejoblíbenějších dezertů, který potěší chuťové buňky v horkých letních dnech. Připravit domácí zmrzlinu není nijak složité a za odměnu získáte lahodné osvěžení přesně podle vašich představ. Která příchuť je vaše oblíbená?
Zmrzlina je v letním období nezbytným a populárním dezertem pro většinu lidí. Ať už preferujete klasickou kopečkovou, točenou nebo něco na styl sorbetu, zmrzlina je vítanou pochoutkou pro všechny věkové kategorie. A jak na tu domácí bez zmrzlinovače?
- Vybereme si oblíbený recept na naši zmrzlinu.
- Směs nalijeme do uzavíratelné nádoby a vložíme do mrazáku.
- Během mrazení směs několikrát promícháme (nejlépe každou hodinu), zamezí se tím tvorbě ledových krystalků.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Nespočet variant zmrzliny
Při přípravě zmrzliny se můžete nechat unést kreativitou a vytvořit si své vlastní unikátní příchutě. Můžete přidat kousky ovoce, ořechy, sušené plody, čokoládu, drcené sušenky, karamel, mák, kokos, čaj, dušená jablka se skořicí nebo bylinky. Existuje také možnost přípravy veganské zmrzliny, která neobsahuje mléčné výrobky i zmrzliny s příchutí fazolí či špenátu. Potěšit můžete i ty úplně nejmenší strávníky zmrzlinou z ovoce a jogurtu, která ochladí a uleví rostoucím zoubkům. Tak kterou s námi vyzkoušíte?
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 3 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 17 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 17 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 18 hodinami
Sýrové bulky
Přidáno 27. 4. 2024 11:39
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí zmrzlina bez zmrzlinovače? Tento postup krok za krokem zaručí dokonalý výsledek!
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
Komentáře