Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pevné hlávky křehoučkého ledového salátu jsou k dostání celoročně, ale na jaře chutnají nejlépe. Přece jen ve sklenících pěstovaná zelenina nemá ty nejlepší chuťové vlastnosti jako při pěstování později v sezóně. A nejde jen o chuť - listové saláty svěží barevností dokážou rozsvítit každé jídlo.

Svěží listy salátů povzbudí ke konzumaci, kyselina listová a vitamíny jsou pro tělo potřebné, proto časté konzumaci této výtečné zeleniny nic nebrání. Fantazii a chutím se meze nekladou. Pokud se nám salátu urodí nadmíru, často u přebytků přemýšlíme, jaké ještě využití by se hodilo vyzkoušet, aby se nám nepřejedl.

Možnosti využití ledového salátu

Vybírejte z našich tipů.

Začátečníci, kterým dělá potíže dochutit základní zálivku na salát, možná uvítají náš názorný videorecept.
  •  

 

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli