Ledový salát s olivami a parmezánem

Saláty Doba přípravy: 30 minut příprava 5 názorů

Saláty Doba přípravy: 30 minut příprava 5 názorů

Suroviny

1 menší hlavička ledového salátu
200 g oliv - druh podle chuti
80 g parmezánu (nebo Gran Moravia)
pomerančové krémové Aceto balsamico

Postup přípravy receptu

  1. Salát omyjeme, osušíme a natrháme na menší kousky.

  2. Přendáme ho na misky, rozdělíme na každou porci olivy, jemně zakápneme balsamicem a doplníme hoblinkami parmezánu. Nesolíme ani nepepříme, uvedené suroviny salát dochutí dostatečně.

  3. Salát je velice jednoduchý, rychle připravený a kdo má rád olivy bude, doufám, spokojený.

Komentáře k receptu Ledový salát s olivami a parmezánem