Cibulová roláda chutná jako Big Mac. Ověřte to s pomocí videonávodu
Nejen milovníci ikonického Big Macu ocení recept na cibulovou roládu. Je v ní mleté maso, sýr, salát a kyselé okurky, vše dochucené dresinkem ze základních omáček. Budete překvapení, jak snadná a rychlá je.
V cibulové roládě, stejně jako v Big Macu, hraje prim chuť masa ve spojení s kyselými okurkami. K tomu opečená cibule, čerstvý salát a vychytaný dresink a roláda à la známý hamburger je na světě.
Jak na cibulovou roládu
Kromě jiného budete na cibulovou roládu potřebovat především hodně cibule.
- Cibuli nakrájejte na tenké kroužky a poklaďte je na plech vyložený pečicím papírem potřeným olejem.
- Cibulové kroužky posypejte nastrouhaným sýrem a dejte péct.
- Osolené mleté hovězí maso opečte na pánvi. Přidejte trochu pepře a sladké papriky.
- Opečenou cibulovou placku nechte vychladnout a poté na ni rozložte plátkový sýr (čedar) a rozprostřete osmažené maso.
- Znovu nechte krátce zapéct.
- Mezitím si připravte dresink: Smíchejte majonézu, kečup, hořčici, nálev z okurek, sůl, mletou papriku a pepř.
- Okurky a ledový salát nakrájejte na plátky.
- Upečenou placku potřete dresinkem a poklaďte kyselými okurkami a salátem.
- Placku opatrně sviňte do rolády a nakrájejte na jednotlivé porce.
Cibulová roláda rozhodně stojí za vyzkoušení.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře