16 receptů s hermelínem: Vychutnejte si jídla s dokonale se roztékajícím sýrem
Hermelín je sýr s ušlechtilou plísní na povrchu a je podobný camembertu. Přesto se tyto dva sýry liší a předností hermelínu je především to, že se jedná o pochoutku z Česka. Příprava je variabilní, a tak si pochutná každý.
Díky ušlechtilé plísni na povrchu lze hermelín bez větších problémů grilovat. Chutný je však také nakládaný, zapékaný v pokrmech nebo jen tak ledabyle nakrájený na krajíci čerstvého chleba. Inspiraci k jeho přípravě vám přinášíme v 16 receptech.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Hermelínové bochánky
- Zapečené brambory s hermelínem
- Cuketové karbanátky s hermelínem
- Hermelínové kuřecí nudličky
- Hermelín smažený v mletém mase
- Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
- Hermelín plněný zelím v bramborovém těstíčku
- Kuřecí roládky se šunkou, Hermelínem a brusinkami
- Grilovaný hermelín
- Jednoduchá hermelínová pomazánka
- Hermelínové jednohubky s ořechy a brusinkami
- Nakládaný hermelín se sušenými rajčaty
- Hermelínová pomazánka s mrkví
- Panenka plněná Hermelínem a brusinkami
- Ledový salát s teplými hermelínovými kousky
- Toustový sendvič s Hermelínem
1/16
1/16
Komentáře