18 receptů s ředkvičkami: Výběrem polévky, pomazánky ani dipu nesáhnete vedle
Ředkvičky jsou známou kořenovou zeleninou. Jejich barva se pohybuje od bílé přes červenou až po sytě fialovou. Ředkvičky stačí před zpracováním omýt, konzumují se totiž i se slupkou, listy mají však také chutné využití.
Malé, podlouhlé či kulaté, nejčastěji červené plody ředkviček nás brzy z jara zaujmou nejen v regálech obchodů, ale také na vlastních zahrádkách. Jejich chuť je jemně štiplavá, přesto vynikající, navíc v kuchyni využijete i ředkvičkové listy. Ty nejlepší recepty, jak ředkvičky chutně zpracovat, jsme pro vás připravili v tomto výběru.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Pomazánka z ředkviček
- Jarní salát s kuřecím masem
- Nakládané ředkvičky
- Falešná houbová polévka z ředkviček
- Ředkvičková pomazánka se sýrem
- Ředkvičkové zapékanky
- Kapří hranolky zase jinak
- Rizoto s hlívou ústřičnou
- Pečené brambory se dvěma omáčkami
- Kuřecí špízy s Hermelínem a ředkvičkami
- Ředkvičková omeleta
- Salát z pečených ředkviček
- Ředkvičkový dip
- Kuře pečené na ředkvičkách a mrkvi
- Ředkvičkové tzatziky
- Bramborovo-ředkvičkový krém s krutonky
- Restované ředkvičky na cibulce
- Bramboráčky s ředkvičkami a houbami
1/18
1/18
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře