Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí špízy s Hermelínem a ředkvičkami

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

12. 5. 2011 13:02

Suroviny

Porce: 4 špízy

Nutriční hodnoty

Energie1 848 kJ / 442 kcal
Bílkoviny32,56 g
Tuky32,49 g
Vláknina0,23 g
Cholesterol 342 mg
Sodík 2,61 g
Sůl6,51 g
Sacharidy4,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Má dnešní improvizace.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

13. 5. 2011 21:41

Svetlana: aby sýr nevytekl, je potřeba ho před smažením dát na chvíli do mrazáku.

misza misza

13. 5. 2011 21:37

:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 5. 2011 20:07

majda 2: tak to jsme na tom byly úplně stejně!!! Já je taky měla vytáhnuté a nevěděla, co s nimi;-). Pak přišla dcera a říkala, že bude asi dělat salámové špízy se sýrem v trojobalu. No a já neměla klasický ementál, ale měla hermelín a kupu ředkviček:-D A nápad byl na světě;-) Děkuji za bodíky.:-)

majda 2

12. 5. 2011 19:58

Dobrý nápad,škoda,že tady nebyl ráno,měla jsem stehenní řízky a nevěděla jsem co s něma,nakonec jsem je nakrájela na nudličky,okořenila a obalila v trojobale,taky to bylo dobré,ale chtěla jsem něco nového a nápad nepřišel:-(.+8:yes::-p

Jikotka Jikotka

12. 5. 2011 19:45

Dobrý nápad...:-p:-p:-p:yes:,vyzkouším a ukládám...:-*

isindy isindy

12. 5. 2011 17:58

:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 5. 2011 15:48

Svetlana: Fígl ani moc ne. Musíš mít fakt dobře ohřátý olej a ze všech stran rychle osmahnout a pak zmírnit plamen. Chceš slyšet tajemství?;-) Něco mi taky vyteklo:-D, na focení jsem si vzala ty, co nevytekly:-D. Vzhledem k tomu, že byly 4, tak ještě ok. Ale když dělám podobné špízy z ementálu, tak nevyteče nic.;-) Děkuji za bodíky. Ŕeknu vám, ty stehenní steaky jsou mnohem lepší, než celá prsíčka. Super šťavnaté;-)

mysulka mysulka

12. 5. 2011 14:19

:-p Jani to je moc pěkný recept:yes::-K

Carovka

12. 5. 2011 14:14

:-)Svetlana:

Svetlana Svetlana

12. 5. 2011 14:11

Jani, takovéto směsky se sýrem máme moc rádi, ale mně ten sýr skoro vždycky vyteče...:-S...a obaluju to fakt poctivě alespoň dvakrát...nemáš na to nějaký fígl aby netekl?...určitě posílám bodíka a tiše závidím...:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 5. 2011 14:03

pěkný lákavý receptík,ředkvičky jsem včera koupila,ale mám vlastně chřest,tak to nejde vše dělat,tak jedno po druhém;-):-D,ale bodík dávám +1:yes:

Petra Ku. Petra Ku.

12. 5. 2011 13:49

Jani, ale to vypadá velice dobře :-) Už jsme dlouho neměli špíz, tak možná převezmu inspiraci :-) ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 5. 2011 13:20

Pejli: trochu jako kedluben, nebo květák, Super jídlo, zaprášilo se:-D

srettka: no, moc ráda, ale musela bych ti tedy udělat ještě porcičku;-)

Pejli Pejli

12. 5. 2011 13:15

:-D tak nakonec?? hezké :), nedokážu si představit chut té ředkvičky :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špízy kuřecí špízy kuřecí špíz kuřecí nudličky s hermelínem špíz kuřecí nudličky se sýrem a hermelínem kuřecí s hermelínem recept špízy recepty kuřecí špízy ze stehennich špízy v trojobale peceny spiz s hermelinem recept kuřecí s hermelínem kuřecí recepty recepty .cz kuřeci špízy recept kuřecí stehenní s ředkvičkami ředkvičkový salát s hermelínem co s redkvickami kuře hermelín ředkvičky recepty s ředkvičkami

Suroviny: řízky stehenní, sýr hermelín, ředkvičky, koření grilovací, hořčice plnotučná, koření chilli tekuté, omáčka worcesterová, libeček, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí špízy s Hermelínem a ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVGk