Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková omeleta

Nadýchaná vaječná omeleta se hodí k snídani i lehké večeři. Je dobré ji doplnit čerstvou bagetkou a zeleninou. Základem jsou vajíčka a ředkvičky, tučný hermalín a slanina vás zasytí.

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

1. 6. 2019 13:28

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 933 kJ / 940 kcal
Bílkoviny42,79 g
Tuky77,13 g
Vláknina9,02 g
Cholesterol 855 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,19 g
Sacharidy14,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omeleta recept omeleta s ředkvičky omeleta recepty z omelety rekvickova amolety omeleta s ředkvičkama

Suroviny: ředkvičky, vejce, mléko, sýr hermelín, rajče cherry, slanina libová, cibulka jarní, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Ředkvičková omeleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gol9

Naposledy jste si prohlédli