Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Tomatový krém s červenou čočkou, čerstvým sýrem a microbylinkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 maris 40 min
Čokoládové muffiny vegan - bez lepku, mléka, vajec a sóji Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 TerezaVe 40 min
Dokonalé knedlíky k sváteční pečínce nejen na Štěpána: Ty podle knedlíkového mistra voní jablky a se zelím tvoří úžasný pár
6 foto Hodnocení 3× Extra rychlé lívance: Nadýchané malé lívanečky chutnají s marmeládou i šlehačkou
Video Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Bramborové čtverečky sypané parmezánem podle paní Drahomily Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 rozmarynaH 70 min
Zapečené nepředvařené lasagne se zeleninou a krkovičkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 Jaromira18 90 min
Retro okénko: Kuličkové žvýkačky se dříve prodávaly na poutích a podle pamětníků stávaly korunu, dnes za ně dáte i skoro stovku
„Vzorná kuchařka“ Bohumila Jermářová: Křupavé cukroví zaječí uši si podle jejího 130 let starého receptu upečeme i dnes