Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Kvíz KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 20 min
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle