uvařila 10. 11. 2010 15:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 11. 2010 15:59
mouka polohrubá, cukr krupice, mák, olej, mléko, vejce, prášek do pečiva, tuk hera, mouka polohrubá
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Proč máme chuť na sladké? Může za to špatný jídelníček, ale i stres a únava
Oslavte svatováclavské posvícení stylově a upečte si tradiční kynuté koláče. Nejlepší jsou ty dvojctihodné
Jídelníček šlechty 19. století: K snídani stačil jen hrnek kávy, oblíbeným předkrmem byli šneci, na čtyři porce jich bylo třeba 48