Co dodá panence skvělou chuť? Naplňte ji výbornou nivou a jemně kyselými sušenými rajčaty. Výsledek bude perfektní
Křimický řízek z Plzně v těstíčku s kysaným zelím: Voní česnekem a díky zelí chutná naprosto fantasticky
Tradiční jablečný dezert æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky chutná skvěle a zažene chmury
medanek uvařila 23. 1. 2020 19:58 Barevná dušená kapusta s uzenou slaninou a pečená domácí uzená krkovice 0 0 Okomentovat
Video Babiččina spíž: Jak na vynikající lečo bez zavařování? Díky hořčici vydrží ve spíži až rok a pořád chutná skvěle
Pět skvělých a levných jídel z čočky: Kromě klasické polévky stojí za vyzkoušení i burger nebo voňavá sekaná
Jak vařit kroupy do polévky? Záleží na tom, jestli chcete lehčí nebo zahuštěnou polévku. Dobu vaření zkrátí jejich namočení