Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
varilamyskakasicku uvařila 17. 5. 2011 17:39 Bramborové důlky - zapečené se sýrem, slaninou a žampionkama 0 0 Okomentovat
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem: Kouzlo báječné chuti a vůně sladké omáčky je ve vanilkovém lusku a husté smetaně
8 foto Lilek 7x jinak: Připravíte z něj falešný tatarák i řízky a skvěle dochutí taky polévku nebo těstoviny
Šlehačková vánočka podle Josefa Maršálka: Je úžasně vláčná, voní vanilkou a muškátem a pro Štědrý den je jak stvořená