uvařil 14. 7. 2009 20:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 7. 2009 20:32
kaše bramborová, vejce, mouka hrubá, sýr tvrdý, salám, koření na mleté maso, sůl
Přidáno před 39 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
John Kennedy nebyl žádný velký jedlík, na večeři někdy zapomněl, miloval polévky a nikdy si neodepřel novoanglickou ze škeblí
Čaj z jablečných slupek skvěle zahřeje a voní skořicí a hřebíčkem. Při přípravě je důležité zvolit správnou teplotu vody
Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá