uvařila 28. 2. 2012 19:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 2. 2012 19:51
brambory, cibule, sůl, pepř, kmín drcený, vejce, mouka hrubá, petrželka sušená, olej
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Slavné omáčky: Bílá omáčka Mornay je zřejmě starší než bešamel a nádherně voní po hřebíčku. Příprava je snadná
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější
5 skvělých tipů na letní snídaně do 15 minut: Ovesná kaše do skleničky, smothie bowl nebo vejce se špenátem jsou teď hit